Sekalaiset valokuvat

Tämä on Pekka Laineen sekalaisten valokuvien galleria. Aivan ensiksi hieman pohdintaa valokuvista yleisesti ja siitä, miksei valokuvien ottamista pitäisi juurikaan harrastaa... Totuushan on, että normaalisti kun tällainen tavallinen tallaaja näkee valokuvan itsestään, kokee tavallinen tallaaja järkytyksen. Syyt tähän ovat seuraavat:

1. Tavallinen ihminen on oikeastikin kaukana kauneusihanteista. Hänen kasvonsa ovat liian kapeat, liian leveät, niissä on kaikenlaisia epämuodostumia, kaksoisleukaa ja muuta, ja vain harva on siunattu hyvillä hiuksilla.

2. Vaikka tavallinen tallaaja tietää, että hän ei ole malli eikä näyttelija, syvällä sisimmissään hän kuitenkin toivoo näkevänsä valokuvassa sellaisen. Mies siis haluaa nähdä jotakin komeaa ja nainen jotakin kaunista. Mielikuvan ja todellisuuden välillä on ristiriita.

3. Valokuvassa tavallinen tallaaja onnistuu jostakin syystä ottamaan kasvoilleen aivan vääränlaisen ilmeen: joko hän hymyilee liikaa, on liian vakava tai muuten vain omituisen näköinen.

Yhteenvetona voisi sanoa, että tavallisesta tallaajasta saa vain harvoin onnistuneita otoksia... :-D

Alla olevien sekalaisten valokuvien ensimmäinen kuva on sellainen, jollaisia tulee omalla kohdallani aika harvoin. Se on sattumalta otettu juuri oikeasta kulmasta juuri oikealla hetkellä. Naamallakin sattuu olemaan se pienen pieni virne, jonka joskus pystyn saamaan aikaiseksi... ;-)

Klikkaamalla kuvaa saat näytölle kuvan suurempana. Valokuvien laiton kopiointi kielletty.Kuva joulukuulta 2002 — taustalla Pirkkalan kodin kirjahylly Joulukuu 2002 kuva 1
Resignoitunut katse elokuulta 2006 Elokuu 2006 kuva 1
Urheilullisen kaksosveljeni Heksun kuva Fitness-lehdessä 3/2005 Heksu Fitness 3/2005
Heksun mielipide Aamulehden nettisivuilla 25.7.2007 Heksu 25.7.2007


Validaattori
palaute: +358 40 879 0076
http://laine.kerrostalo.huone.net/
© Pekka Laine 1997—2013